Garanție Confort 100%

Scopul magazinului Romarta este de a oferi  produse de înaltă calitate la un preț accesibil. Cu returnare ușoară.

Ce inseamna Garantie Confort?

Garantia Confort este de 30 de zile si se acorda oricarei perechi de pantofi comercializata din magazinul nostru.

Se poate intampla ca marimea unei perechi de pantofi sa fie diferita de marimea pe care o folositi uzual. Cu ajutorul Garantiei Confort, aveti acum posibilitatea ca in termen de 30 de zile sa returnati pantofii in ambalajul original, iar noi sa schimbam produsul si sa va retrimitem marimea ceruta (in functie de limita stocului veti primi acelasi model sau un model asemanator).

Despre conditiile si pasii de returnare veti putea citi in partea de jos a paginii.

In acest caz taxele de transport sunt suportate de firma noastră (o singură returnare cu schimb de produse). 

Renuntarea la comanda

Conform legii 51/2003 dvs, in calitate de cumparator, aveti dreptul de a renunta la o comanda facuta online in termen de 10 zile de la primirea acesteia. La webshop-ul romarta.net aveți special 15 zile pentru a renunța la cumpărare. Produsele trebuie returnate in ambalajul original, nedeteriorate si fara semne de uzura.

In cazul in care ambalajul produsului este deteriorat, avem dreptul sa retinem 10% din contravaloarea acestuia.

Nu pot fi returnate produsele deteriorare de catre client sau cu semne de uzura.

In acest caz taxele de transport sunt suportate de  către cumpărător și vor fi deduse din suma care va fi virată înapoi pentru client. Exemplu: ați comandat un produs de 200 de lei, cu taxa de livrare 219 lei. În cazul în care renunțați la comandă veți primi înapoi prețul produsului minus taxa de livrare înapoi: 200 lei – 19 lei = 181 Lei. 


Produse defecte

Suntem foarte atenti la calitatea produselor noastre. In cazul putin probabil in care primiti totusi un produs defect, va rugam sa ne semnalati defectul si sa returnati produsul.

In acest caz taxele de transport sunt suportate de firma noastra.

Produsul va fi verificat de catre un specialist, iar in cazul in care se adevereste ca defectul este din fabricatie si nu este vorba de o deteriorare in urma uzurii sau intentionata, veti primi contravaloarea podusului , sau acesta va fi schimbat.

Verificarea produselor, care sunt restituite din cauza defectelor, este necesara pentru a depista clientii care abuzeaza de garantie, returnand produse uzate si deteriorate sub pretextul ca ar fi defecte.

Suntem convinsi insa ca dvs, nu faceti parte din aceasta categorie. Prin urmare in cazul in care sesizati defecte de fabricatie, va rugam sa ne anuntati cu incredere.

Conditii și pași de returnare:

1. Pentru a returna un produs (in termen de 10 zile conform legii 51/2003 sau in 30 de zile conform Garantiei Confort) acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa nu fie murdar, rupt sau deteriorat,

– sa nu prezinte semne de uzura,

– sa fie in ambalajul original.

2. În fiecare colet găsiți un AWB de retur, pe care puteți lipi pe colet și puteți să predați la cea mai apropiată filială DPD sau DPD Box (aici gasiți lista lockerelor). 

Vă rugăm să menționați în interiorul coletului pe foaia de retur contul bancar și numele dumneavoastră pe care vom returna bani. 

3. Restituirea sumei (reprezentand pretul produsului), platita de catre client pentru produsul comandat și trimis inapoi, se va face dupa ce produsul a intrat in posesia firmei. Cel târziu în 15 zile lucrătoare.